kbratrgy Gece gelen bir kriz var sabaha kadar öksürüyor çıldıracam doktora götürdüm ciğerlerinde hafif tutunma var dedi antibiyotik verdi kullandım bitti biraz hafifledi dünden beri yine başladı asla uyuyamıyor şuan ne yapsam
mehmeteray kbratrgy öksürük içim bisolnatur çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Bende oğlumda öksürük olunca kullanıyorum
yaseminmetehanahmet kbratrgy 13 aylık biz de de gece gelen boğazdan böyle bi öksürük oluyor ya 3-4 gündür hafif bi tıkanıklık var ondan mı acaba burnunu açıyorum gene tıkanıyor ben anlamadım 🫠
myavokado nurzeyd06 ben verince kusmustu Benim kızım yatak yorgan yastık hepsi kusmuk olmuştu o karışımdan🤣
kbratrgy simseklivekalpli ya balgamı var ana kuru kuruda öksürüyor gibi çok usandım ya yine gece oldu gene aralıksız öksürüyor yarın tekarar götürürüm heralde
7hamburgerr7 kbratrgy aynı bizde gecenin bu saati öksürük kriziyle uyandık 1 saattir aynı şekilde saniyede öksürüyor balgam kustu sabah hastaneye gidicez.burun açtık biraz ılık su icirdik öksürük için şurup ama hala öksürüyo bu nasıl bisrymis 🥲
mehmeteray kbratrgy bir de gece oluşan öksürük krizleri genelde geniz akıntısına bağlı oluyor diye biliyorum. Şırıngayla burnunu açın, odanın nem oranını ayarlayın. Odası çok sıcak olmasın bir de uyumadan önce bir 5 dakika odasını havalandırın inşallah geçer
kbratrgy myavokado tamam bakacağım buna o balgam çıkmıyor yapıştı gerçekten atamadığı her gün yeniden başlıyoruz
kbratrgy simseklivekalpli sanmıyorum burun akıntısı da var ciğere tutunmuş dedi doktor balgam atamıyor