Esdoel Kızlar 23 ünde 2 ayına girecek oğlum var bugün Sabah 6 dan beri hafif öksürüyor. Burnu tıkalı serumla temizliyorum zaten ama öksürüğü ne yapabilirim hastaneye gitmek istemiyorum ama bı önlem almazsam daha kötü olur diye de korkuyorum 😑😑
Rbysf Esdoel canim oule öksürük bizdedee olmustu bol bol emzir ve takip et gecip gelmeyeceğine gececekse kac hafta veya gun sayini tut uzayacak gibi olursa götür
ZehrAsk @Mutluanne12#3744907 eğer ciğerden öksürmüyorsa götürme bence. Benim kızda sürekli öksürürdü burnu tıkalı olduğu için öksürerek atmaya çalışıyordu. Sende burnu tıkalı deyince ondan olabilir mi acaba dedim. Yine de sen bilirsin
Esdoel ZehrAsk yok kuzum cigerden değil hırıltısi da yok çok şükür normal hani boğazın giciklanir da oksurursun ya öyle işte panik oldum bende
ZehrAsk Esdoel o zaman götürme ya… kızım 7 aylık oldu 2 aylığından beri öksürür yani insanlar niye öksürüyor demekten kafayı yedirtti bana düşün. Bende hep rahattım hırıltılı değil korkmaya gerek yok derdim. Şimdi şimdi anlıyorum bazen tozdan bazen tükürüğü oluştuğu için yutarken falan öksürüyor kötüye yorma kötü olmasın inşallah 🤲😘