g0mze Hanımlar bebeğim 2 ay 3 günlük. Uykusu geldiğinde ve uyuyamadıpında ortalığı yıkıyor gerçek manada. Uyutmaya geçene kadar anamı ağlatıyor. Sabahları inanılmaz uykusu geliyor ama çokkkkk direniyor. Bu ne zaman bitecek sizin nasıldı. Kaç aylık olduğunda artık uykusu geldiğinde uyuyacak 1 saat mesela?
naif g0mze Allah Allah o kadar çok post var ki bu şekilde ya ne oluyo bu bebeklere Allah’ım yarabimm vallahi birsz önce bende aynı açtım bu şekilde post
momdiary06 g0mze benimki de 50 günlük sabahları kendi kendine uyuyor akşam olunca uykusu var ama zorla gözlerini açık tutuyor resmen bir türlü dalamıyor
ilaydamom24 g0mze bizim 4 ay bitene kadar felaketti. 4. Ay bitince yavaş yavaş düzene girmişti. Uyuturken loş ışık vs kullanıyor musunuz? Naçizane tavsiyem kullanıyorsanız kullanmayın. Zifiri karanlıkta daha iyi uyuyorlar.
anne232 g0mze Nasıl uyuyor ama daha çok küçük annesi 5 aydan sonra uyku eğitimi verebilirsiniz o zaman düzene giriyor
seval868_ anne232 5 Aydan sonra rutinler var onları yapınca bebekte alışıyor mu acaba? 5 ay 3 günlük şuan sadece 22:30 da uyumayı oturtabildik şükür onda da 3 saatte bir uyanıyor ama normal diyorum acıkıyor mama veriyorum yine uykuya bir süre sonra geçiyor. Gündüzleri neler yaptınız acaba yaptıysanız eğer
lucyx g0mze 5.5 aylığız son 1 haftadır yavaş yavaş düzene girdi , ağlama krizleri bitti çok şükür, gündüz uykuları max yarım saatti 1, 1.5 saate uzadı
lucyx g0mze evet 🥲 geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor , şimdi böyle derim akşama yine kıyameti kopartabilir 😅
seval868_ g0mze 5 ay 3 günlüğüz şuan ve kıyameti kopardı uyumamak için. Binadan biri duysa eziyet ediyorum sanacak bebeğe dün oturup ağladım resmen bir yeri mi ağrıyor da ben bilmiyorum diye düşündüm artık. Son zamanlarda bütün bebekler aynı nedeni ise yok bu daha kötü
anne232 seval868_ Evet gece beslenmesini 1 yaştan sonra kesebilirseniz o zaman daha farklı oluyor daha küçük ☺️