defnekusum_ Kızım az önce uyurken dönmüş ağzı burnu kapanmış şükür ki hemen farkettim uyku esnasında çok dönmeye başladı bazen kendi fark edip uyanıyor ama nasıl bir çözüm bulabilirim Allah korusun ağzı yüzü tıkanır diye korkuyorum
Pamukhanim_ defnekusum_ kaç aylık ben ilk dönmeye başladığında etrafına böyle Çember gibi yastık yapmıştık kol şeklinde baya faydası olmuştu. Büyüdükçe alıştı rahat dönmeye başlayınca kaldırdım.
defnekusum_ organikirmik Evet ama az önce o şekilde gördüm korktum açıkçası bazen ben fark ediyorum kurtarıyor
Pamukhanim_ defnekusum_ büyükmüş aslında rahatlıkla dönebilir 7 buçuk aylıktan beri büyük yatağında uyuyor kızım sabaha kadar döner uyur hiç sorun yaşamadık
[silindi] defnekusum_ aslında kendini kurtarabilir. Doktorumuz kendisi dönüyorsa düzeltmeye gerek yok demişti, gün içinde dönme egzersizleri yapın kendini kurtarıp tekrar yüzüstü dönğyorsa bence istediği gibi yatabilir
hellomomy_ Merhaba 8.aydan sonra özellikle bebekler yatarken çok dönüyor ama nefes alamadıklarında kafalarını düzeltmeyi de biliyorlar korkmayın bizimkide sürekli dönüyor yüzüstü yatıp kafasını yana çeviriyor