Cicibebe Arkadaşlar bu oyunu oynayan yazabilir mi bu oyunda mesajlaşma var mı başka oyuncularla karşılıklı oynama mesajlaşma vs var mı hiç bilmediğim bir oyun o yüzden soruyorum bilenler var mı
glnrk Cicibebe facebook gibi bağlanıp yariılıklı yarış yapıp can alıp verme var ama mesajlaşma yok. Sadece insanlar seni ekliyor sen de onları ekliyorsun canın bittiğinde arkadilarından isteyebiliyorsun tek etkileşim bu kadar
Cicibebe Hiilyuss peki sosyal medyaya bağlanıp ordaki kişilere oynama mesajlaşma falan var mı örneğin Facebook ?
alpaslanmom_ Cicibebe hayır yok mesajlaşmaya dair hiçbir özellik yok birinden mi şüpheleniyor sunuz ? 😃
Hiilyuss Cicibebe sosyal medyadan baglanırsa sadece can gönderip alabiliyor baska bisiyi yok o oyuna baslayınca bir süre duramıyorsun sadece😂😂
SevimliHayaletCasper Cicibebe yani eşim sürekli bu oyunu oynuyor Bölümdeyim söyleyeceklerim bu kadar 😁
simseklivekalpli Cicibebe ben de oynuyorum eşim görmesin o zaman hahdhwhsw yok canım sürekli can veriyor ya da bi şeker verip seni oyuna bağlıyor Maalesef tek sorunu bu 🤣
Hiilyuss Cicibebe aldatmak isteyen adam sen yan odada otururken bile aldatır bacım böyle bisye engel olamazsın. Saygısız sevgisiz ve sadakatsiz insandan allah korusun😂