Öğlen parka gittik 12 de ,Parktan geldik anahtari evde unuttum eltimde yedek vardı onu aldk kahve falan içtik bir buçuk 2 saate yakın oturduk kizim da eltimin çocuklariyla oynadı vakit geçirdi sonra eve gidince zirlamaya başladı tekrar parka gidelim diye eşim aradı ağlamasın götür dedi götürdüm ve saat 7 de geldim eve yemek yapmadım kahvaltılık yedik şimdi de uyutmaya geçtim ve ben artık bıktım usandım ya tüm gün ağlıyor ya oturup saklambaç oynuyorum evcilik oynuyorum boyama oyun hamurundan figürler yapıyoruz legolarla evler falan yapıyoruz arabalar yapıyoruz hiç bana mısın demiyor tüm gün ağlıyor saçma şeylere yaptığı yaramazlıklar bıktırdı beni ya daha sabah durduk yere gözümün içine baka baka halıya 1 lt yağ döktü bu ne yani neden ya sebep , 3 yaşında kendini gayet güzel ifade ediyor gayet güzel konuşuyor peki neden laftan anlamıyor hayır deyince gozu sisene kadar ağlıyor ya eltimin çocuklarıyla oynuyor sürekli mizikcikik yapıp şikayet ediyor doğru düzgün gecinemiyor kimseyle herkes sabır diliyor bana eltimler parktaki kadınlar falan hepsi diyor nasıl bir çocuk bu ya ağlarken sesi mahalleyi ayağa kaldırıyor diyorlar parkın önünden geçtik eve gittik geçerken kadınlar vardı selam verdim eve gidiyordum eltimden çıktıktan sonra park yolun üstünde zaten sonra kendini yirta yirta ağladı diyee geri parka gittim kadınlar diyor ki nasıl ağlamak bu ya kendini parçaladı Allah kolaylık versin falan diyorlar Allahım ya çıldırıcam kendimi tokatlamak istiyorum artık sinirden bağırmak istiyorum her günüm böyle gören İşkence yapıyorum sanacak mahalledeki kadinalr hep soruyor neden bu kadar ağlıyor sesi her gün geliyor diye aglatmamaya çalışıyorum sakikce konuşmaya çalışıyorum olmuyor ne evde ne dışarda vakit geçiyor herşeyden şikayet edio ağlıyor parkta çocuklara oynamıyor benle oynuyor sadece ben oturup onunla oynamasam.aglamaya başlıyor evde herşeye ağlıyor morarana kadar nefesi kesilir gibi oluyor ama asla laf anlamıyor gün sonunda kendimi tükenmiş ve ağlarken buluyorum her gün ne zaman bitecek bu diye düşünmekten edemiyorum