babyisleeping Kızlar bu ara çok sık duyuyorum. Çevremde zayıflama iğnesi kullanıp kilo verenler var. Aramızda var mı kullanan ?
gg3848 babyisleeping arkadaşım kullanıyor gerçekten de zayıflıyor ama ben cesaret edemedim yan etkisi çok fazla ve gelecekte ne gibi yan etkileri çıkacak bilinmiyor
Nazlimu_ babyisleeping kızımın 2 tane öğretmeni kullanıyor. Biri bayadır kullanıyor ve baya kilo verdi. Diğeri yeni başladı oda vermeye başladım diyor. Yani kilonuz ne durumda bilmiyorum ama bu tarz şeyler ne bilim riskli bence
alpaslanmom_ babyisleeping evet kilo verdiriyor bir tanıdığım çok zayıfladı ama çok zararlıymış kalpte özellikle kalıcı hasar bırakıyormuş
bitboylum Bu konu çok tartışmalı bir konu istiyorum ama yan etkileri çok fazla ve aşırı aşırı değilse kilonuz gerçekten sizde yapmayın.
babyisleeping gg3848 evet bende korkuyorum kullanıp kalp krizinden ölenler var deniyor ama kullanan kişi sayısı da çok fazla
gg3848 babyisleeping eğer kilonuz çok yüksekse denenebilir ama bence önce bir doktora gidip tahlillerine falan baktırın doktor yönlendirmesiyle başlayın