ayazz512 Kızlar bebeklerinizin temizliklerini ıslak mendil ile mi yapıyorsunuz benim oğlum artık vücudu kabul etmiyor o yüzden sürekli yikiyorum bakım yaparak siz nasıl yapıyorsunuz dışarda özellikle
babyykar ayazz512 alt temizliğinden bahsediyorsan ıslak mendil tabiki. Çiş yaptıysa hiç temizlemiyorum doğal florayı fazla bozmamak için dr öyle önerdi. Kakaysa ıslamak mendil kullanıyorum ama fazla köpüklü ve ıslak olmayan ıslak mendil tercih ediyorum yoksa pişik yapıyor
ayazz512 babyykar bnde ıslak mendil kullanıyordum ama. Aşırı derecede tahriş yaptı bez değişikliği de yaptım ıslak mendil de ama en sonunda doktor kullanma ve yıka dedi su zamana kadar bişey yoktu ama son 10 gündür bu sorunu yaşıyordum
numbkt babyykar çiş yaptığında hiç su ile silmiyor musunuz yani doktor böyle mi önerdi? Ben de aksine sonuçta yayılmış bi çiş o şekilde sağlıklı olmayacağı için her çişte mutlaka su pamuk ile siliyorum
babyykar ayazz512 o zaman dönemsel bi pişik olabilir bazen bizde yaşıyoruz o zamanlar bende yıkıyıp peçete ile kuruluyorum sonra ıslak mendile dönüyorum molfix ve primanın ızotonik sulu ıslak mendilleri çok güzel tahriş etmiyor
babyykar numbkt evet sadece çiş varsa silmene gerek yok dedi kız çocuğu olduğu için doğal florayı ne kadar bozmazsan o kadar iyi olur dedi diğer türlü enfeksiyona daha açık oluyormuş bende çişliyken mendil kullanmıyorum hiç sorun yaşamadım zaten 2 günde bir duş aldırıyorum