kubrainci1101 3 aylık bebeğe gösterilir mi ekran? Sizce mantığı var mı?
Bu arada evet her gün dışarı çıkarıyordum 15. Günden sonra. Böyle üst üste evde durduğumuz çok nadirdir. Işıklı halısı var onda koyardım. Sesli oyuncaklar verirdim eline. Tuvalete gidersem anakucağına koyar kapı dışına koyardım eline oyuncak verirdim. Banyo yaparken 4. Ay sonrası mama sandalyesini lavaboya alırdım kemerini takar önüne oyuncak dizerdim. Çıkmama yakın onu da alır yıkardım. İkimizde çıkardık. 4 ay öncesi anakucağına koyardım 😃 1 yaş öncesi hiç tv göstermedim. Yalan yok 1 yaşından sonra tam ayı hatırlamıyorum ama 3 ayda 11 diş çıkarmıştı o dönem krize girince verdiğim oldu. Ama kırmızı balık falan değil yani daha basit düz videolar. Hani miffy, niloya, kaplan daniel. Zaten hiç biri sarmıyor izlemek istemiyordu 😂😂
Ben kendim de tv izleyen birisi değilim. Evde durmayı sevmem. Oturup tv izleyeceğime gezmeye giderim. Sarmıyor beni. Doğdu doğalı Sürekli gezmeye götürürdüm oğlumu.
Şuan çalışıyorum 33 aylık. Ekran hala kısıtlı az yani çoğu gün izlemez bile. Haftaiçi okula gidiyor tam gün. Eve gelince bazen annemden ya da babamdan istediği oluyor. Biraz bakıp oyuncak oynuyor. Çok ekran sevmiyor allahtan. Ben çalışıyorum ama haftasonu ya da izinli günlerimde hep gezeriz. Gezdirmeye çalışıyorum bol bol. Alışık çünkü gezmeye🥹 sıkılıyor evde yavrum
Bu arada mesela lavaboya giderken yanınıza oyuncak stoklayın sıkıldıkça uzatın yanda çok koyun etrafına hemen sıkılmıyor. Mutfak eşyası falan çok seviyorlar. Biraz daha büyüyünce süzgeçli emzik çok kurtarıcı oluyor.