mervearasugur Kızlar selam. 1 yaşında bir erkek annesiyim maalesef 3.5 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım bebeğime annem bakıyor babam emekli ve eşim nöbet usulü çalıştığı için haftada 4 gün evde ben ise her gün işe gidiyorum. Bebeğim anneme babama ve eşime çok düşkün arkalarından ağlıyor sürekli onlara gitmek istiyor benimle oynuyor güzel vakit geçiriyor ama ilk fırsatta hep annemin kucağına atlıyor ben tercih edilmiyorum. Acaba bağ kuramadım mı? Beni annesi olarak tanımıyor mu beni sevmiyor mu? Annem sürekli zorbalıyor beni bu çocuk seni aramıyor umrunda değil vs diye çok üzülüyorum. Böyle bir şey başına gelen oldu mu?
mamaisqueen mervearasugur daha yeni yeni anne baba bilinci oluşuyordur. Ben kızıma doğum yaptığım günden itibaren tek başıma bakıyorum eşim dışında yanımda kimse kalmadı. Her dakika beraberiz ekran vs 0 ama gel gör ki bana düşkün değil. Anlık olarak kim onun istediğini yaparsa ona gitmek istiyor hiç yabancılık çeken bir çocukta olmadı sürekli başkalarında. Benim bel problemim olduğu için kucağıma alıp gezdirmiyorum diye başkalarına gitmek istiyor sürekli. Bebek yani bu merak etmeyin siz evde olup bakıyor olsanız bile başkalarını isteyebiliyor 🥲😅
lAmMelodi mervearasugur Benim kızım da anneme anne diyor bakımı falan hepsini ben yaparım oynarım annem ne alaka yani sfdgddf.Bağla alakası yok bence üzülmeyin.
emmly mervearasugur Doğumdan sonra 3 gün hastane de kaldım biri 7 biri 5 yaşlarında iki kızım eve geldiğim de çekindi sarılmadı küçüğü sadece 3 gün ya bu süre boyunca halaları baktı sürekli onları sordu halama gidicem falan dedi şok olmuştum aradan bi iki hafta sonra bebeğim hastalanınca mecburen yine 4 gün hastane de kaldık çocuklar benden iyice uzaklasmisti hatta sinir krizleri psikoloji olarak çöküş de yaşamışlardı bebek gelince yani demek istediğim küçük çocuklar bi iki gün Sonra kiminle zaman gecirirse ona alisiyorlar
iremm58 mervearasugur ben çalışmıyorum tek bakıyorum annemın desteği çok ama evde yanlız ben ilgileniyorum akşam da 1 saat babası ama annem bize geldiğinde yada biz annemlere gittiğimiz de bana gelmiyor gelmek istemiyor yanı bırakıp gitsem aramaz beni o derece seviyor annemı ama bence bağ kurmamayla alakası yok evde de çok iyiyiz kucagımdan inmez yanımdan ayrılmaz 11.5 aylık şuan
mervearasugur mamaisqueen benim bebeğim de babasında sürekli kucakta geziyor annem babam hep arabayla gezdiriyor onları hep tercih ediyor bana gelmiyor annem de sağolsun bana kaynanaşık yapınca çok üzüldüm demek ki çıkarları uğruna analarını üzüyorlar umarım büyüyünce bizleri hep isterler :)
mamaisqueen mervearasugur tabikiii işlerine geleni seviyor bebişler kim istediklerini yaparsa ondalar üzülmeyin ileride anneci olacak eminim🌸
mervearasugur emmly büyüyünce düzeleceklerdir diye umuyorum biz anneler olarak bu süreç yıpratıcı geçiyor bebeğimin bakımını üstlensem de o yine annemin arkasından ağlıyor beni yıprattı sizler de eminim zorlandınız ama inşallah hep birlikte bu süreci de atlatırız
kdicmom mervearasugur biraz daha büyüyünce geçer üzülmeyin. şuan bebeğiniz anne-baba olarak değil bakım veren olarak düşünüyor. yani kimle daha çok birlikteyse ona düşkün olması normal.
nisnurdmr Tek başıma büyüttüm, ama annemi görünce ananne anane peşinde dolanır beni unutur ama göz ucuylada kontrol eder, annem kıyamayıp istediğini yapıyor oda nazı geçtiğinin farkında
eymenku mervearasugur benim bı arkadaşımın eşi uzakta çalışıyor bebeğe arkadaşımın annesi ve kız kardeşi hep birlikte bakıyorlar baba gelirse 15 güne bir falan geliyor ona rağmen babayı tanıyor 15 aylık ve seviyor yanında kalıyor başbaşa kalınca anneyi anneanneyi falan aramadan babayla da çok kaliteli vakit geçiriyor yani 15 gün ebir gördüğü babayı bile benimsiyorsa çocuk annesi olarak sizinle bağ kurmamış olamaz sadece alışkanlıktır o durum bakım veren genelde anneanne olunca Birde benim oğluma babaannesi bakıyor ben işteyken normalde yaka iğnesi gibi kucağımdan inmez oğlum azıcık yere bırakıp tuvalete bile gidemem mesela ama babaaneyi görünce bazen beni unuttuğu oluyor bunlar çok normal şeyler çocuklar için benimki de 14 aylık