ezgiliiii Ekgıdaya başlicaz bebeğim 6 aylık olucak r hafta sonra hangi unları aldınız organik temiz içerikli ben aslında havuc tatlı patates avokado vs tattırdım ama ufaktan bir alışverişte yapayım diyorum vakumlu tabak un falan gibi
organikirmik ezgiliiii yulaf unu kullandım ilk başlarda og’den aldım. Vakumlu tabak almadım melamin kullandım silikon daha sağlıklı diyolar ama inanasım gelmiyor 🤣
eymenku ezgiliiii tabak falan hiç almadım evdekilerden kullandım yulaf unu aldım og natürel den birde tarhana
sarikavun organikirmik melaminin sicakla temasi olmamali soguk ya da ilkk gida kullaniminda gayet saglikli bi urun. Silikon da soyle ki camla ayni ham madde yani toprakdan eldenedilir ama piyasada malesef silikon diye satilan cok fazla plastik varmis. Yani silikon oldugundan emin olmak ve kaliteli bi silikon kullanmak gerekir. Ben ikisini de kullaniyorum o yizden silikondan da memnunum.
organikirmik sarikavun bende bi tane silikon bardak var. Muhtemelen sizin dediğiniz plastik olan ama silikon diye satılan ürünlerden biri. Vıcık vıcık yapış yapış iğrenç bi şey. Ondan sebep de soğumuş olabilirim bilmiyorum
ezgiliiii eymenku gecen cam tabagı düşürdü kırıldı bende ondan sonra dedim vakumlu silikon alayım ama iyi bişey olsun diye