susancikanbalik azize1234 sadece içme suyuyla çalıştırılacak başka bir şey yapılmayacak denilmişti bize ben hep öyle yapıyorum
Nsrn1 azize1234 ben kullanma talimatına göre hareket ediyorum. İlaç kalıntısı kalmaması için kaynayıp soğumuş su ile 2 dk çalışır vaziyette bırakmamızı yazıyordu kullanma talimatında. Ben de o şekilde yapıyorum. İlaç haznesini kaynayıp soğumuş suyla çalkallayıp döküyorum sonra içine yeniden biraz su alıp iki dk çalıştırıyorum boşta
azize1234 Huhuu kimse yok mu ben çesme suyunu ketilda kaynatip ilitip yaptim yanliş mi yapmiş oldum bilemedim daha önce içme suyunu kaynatip ketilda yapıyordumm şimdi ocakta kaynaticam bazi kişiler deterjan koyuyormuş
azize1234 susancikanbalik kaynatiyormusunuz suyu ılık mı normal içme suyunu koyup çaliştiriyormusunuz
myavokado azize1234 tamam 👍ben alırken eczacı içine su katma üfle çalıştir bir iki kez tekrarlayın bunu temizlenir su katmayin demişti. ahahahaha??? Komik birşey göremedim
Nsrn1 azize1234 tamam ne farkı var ki he çeşmeden alıp kaynatmışsınız ha damacanadan doldurup kaynatmışsınız. Sorun olmaz.
azize1234 myavokado ilaç kalintisi ayrica gercekten komik geldi üflerken agizindaki tükürükler oraya ulaşicak zaten ama hepsi farkli yikama özeligine sahip oyüzden dogruluk payida vardir
azize1234 TalentedMom ben suyla temizlik yapmamiştim çok fazla enfeksiyon yaşadik crp 70 olmuştu nimo kullaniyoruz her ürün farklidir eminim
TalentedMom azize1234 nimo vardı hemen bozuldu meşhur o markadan aldım memnunum şimdilik ama bittikten sonra içine su koyup çalıştır mutlaka temizlensin