Kturna Kızım 15 aylık azı diş çıkarıyor 1 haftadır da burun akıntısı öksürük vardı Uyumadı hiç sıçrayarak uyanıyor hemen 1 kere de kuştu İstanbul’a Bursa’dan yeni taşındık hiç bi doktoru hastaneye bilmiyoruz çıkıp gitmeye de korkuyoruz koronadan dolayı çok çaresiz kaldım bi öneriniz var mı yardımcı olur musunuz
Deletedmom145 Kturna nerhaba oglum 7 aylik kopek ve azi disleri çikariyo bu gunlerde patlatamiyo çok aci cekiyo uyumuyo surekli aglar mizmiz.inanin gece 1 saat bile yatamiuirum.sabaha kasar evde zombi gibi geziyorum.hem kucakta nede ayakta yatmaz.ter basar heryerimu bunalirim o kadar huysuz yani.ateş ishal faalan yok.jel suruyorim gelki fayda yok😒😞
Bizal Kturna eğer ki diş olduğuna eminseniz zaten gitmeyin hastaneye 🙏🏻 Azı dişleri çok zor çıkıyormuş, kuzenimin çocuğu 2 gün gece hiç uyuyamamıştı acıdan. Allah tez zamanda çıkarsın inşallah 🤲
Kturna Deletedmom145 jelde sürüyorum oda işe yaramıyor dediğin gibi çay ne kötüymüş ya gece hiç durmadan ağladı şimdi biraz daha iyi korkuyorum hastaneye gitmeye
nyesildal Kturna durum çok kötüleşmedikçe hastaneye gitmeyin bence, Allah korusun oradan hastalık kapsanız daha büyük dert olur, Rabbim kolaylaştırsın inşallah, hemencecik çıksın dişleri.