ilenalemin Başına gelen var mı kızlar ,makat bölgemde sert bir şişlik var.hemorid olsa ağrı sızı olurdu dimi.şu an ağrı sızı yok birden çıktı biraz da büyük anlamadım.iki hafta sonraya randevu alabildim
tazeanneyimbennn ilenalemin hemoroid hep ağrımaz ki neresinde tam olarak anüsün içine doğru mu dışında mı boyutu ne kadar?
balimsid ilenalemin hemoroid elleyince ağrı yapmaz dışkılamada ağrı yapabilir. Benim bazı dönemler çıkıyor haberim olmuyor.
ilenalemin tazeanneyimbennn dışında ben aynadan zorlayınca görüyorum büyük de biraz.ilk defa başıma böyle bişey geldi
balimsid ilenalemin iner şişliği hemoroidse. Duşta sıcak su tutun hemen yumuşar. Dışkınızı yaparken ağrı, batma var mı
ilenalemin pantenkelebek aynen bende var zaten o normalmiş bi de bu çıktı yani sanki güzel görüntü oluyormuş gibi
ilenalemin balimsid aynen var biraz kabız gibiyim.duşta sıcak suyu deniym bi.iniallah hemoriddir de uğraştırmaz beni
balimsid ilenalemin inşallah hemoroid değildir anlık bir şeydir inip gitsin yıllardır uğraşıyorum hemoroidle çok zor 🥲
birssorumvar Benim de var ama hiç ağrı sızı hissetmiyorum. Kabız olursam acı oluyor hafif de kanama. Anal fissür demişti doktor. Krem verdi. Çıkıntı için de ancak ameliyat dedi ona da gerek duymuyorum şu an