Lazziya23 Smilebaby_ bol su içirin işesin tutmayı öğrensin ilk zamanlar 15 dakikada bir soruyordum bir kaç kez denk gelince onlar da alışıyorlar
myavokado HELELEKADIN kız benim bebiş diş patlatmış ya sabahtan beri ayakta uyuyamıyo on beş dk uyudu uyandı kafa gidik az 😂😂
Smilebaby_ myavokado 🤣🤣çok geçmiş olsun grafik var tedadülmüydü neydi ben onu çok kullandımm belki iyi gelir
HELELEKADIN Smilebaby_ ilk gün benim oğlan abartısız 15 dakika da bir altına işledi bu kadar su nerden geldi onu da anlamadım ama evde kıyafet kalmamıştı artık 😂 sonra zamanla süresi uzadı tabi
Smilebaby_ Lazziya23 ay o aklıma geldi sürekli su içireyim farkında varsın diye ama sonra bilemedim 😅işeyince zaten hemen pijamasını çıkarıp atıyor köşeye
Smilebaby_ HELELEKADIN ayyy gerçekten yiyecektim afedersin büyük abdestini yapmış eline almıştı midem kalktı allahım umarım başına gelen tek kişi değilimdir 😖
HELELEKADIN Smilebaby_ ohooo kaç defa başıma geldi özellikle banyoda 😂 küvetini doldurup bırakıyorum oynuyor defalarca denk geldim yapıp oynadığına suya girince dötü açılıyor sanırım xhekdhdkjdkd