Kızım 17 aylık iki haftadır gece emmesini kestim. Memeye aşırı düşkün. Beni emzik niyetine kullanıyordu geceleri ne o ne ben iyi uyuyabiliyorduk. İlk kızımı 24 aya kadar emzirdim öyle bıraktırmıştım. Emzikte kullanıyordu bir şekilde idare etmiştim ilk kızımda. Bu kızımda da niyetim 2 yaşına kadar emzirmekti ama planladığım gibi olmadı. Bambaşka bir boyut hanfendinin meme sevdası 🙈 1 haftadır gece 4 gibi uyanıp geri uyuyamiyor ara ara meme isteyip duruyor sabah 6 ya kadar uyutmaya çalışıyorum. Gün aydınlanınca meme uyanmış diyip emziriyorum o şekilde uyuyor bir saat daha. Ama bunu da alışkanlık etti. Gündüz de evde babası olmayınca dakika başı meme diyip yakama yapışıyor. Ama babası evdeyken yada dışarıdayken memeyi aramıyor. Aklına gelmiyor. Ama eşim evde değilken (24 saat çalışıyor 48 saat evde) beni bırakmıyor bağımlı gibi birşey artık. Sürekli eline birşeyler veriyorum ama yok illa memede olacak. Yemek yerken bile yemeğinin ortasında meme diye tutturuyor. Karnı tok olsa bile aklına estiği an masadan meme diye kalkıyor. Gündüzü de tamamen kesmeyi düşünüyorum. Erken mi ne yapmam lazım. Yardımınıza ihtiyacım var. İlk kızım da bir şekilde dayandım emzik büyük kurtarıcımız olmuştu onda. Ama bu kızım emzikte kullanmayınca başka bir boyutta yaşıyoruz bu süreci. Kilo alımı da az minyon bir çocuk meme emdiği için yemeğe çok düşkün değil. Memeyi kesince yemesi daha da düzelir diye de umut ediyorum. Bir yandan da çok vicdan yapıyorum. Daha küçük daha erken diye ablasını 24 ay emzirdim hak geçmesin dayan diyorum 😔