smnrcgn Merhaba hanımlar doğduğundan beri oğluma d vit ocean kullanıyorum ama dişlerini çıkaramıyor diş kulağa vuruyor enf yapıyor aylardır diş sancısı çekiyor çocuk farklı marka kullanan var mı ben etki etmediğini düşünüyorum
organikirmik smnrcgn kan testi yaptırdınız mı nasıl çıktı d vit? Yani bazı bebekler geç çıkarıyor d vit iyi olsa bile doktorunuz mu dedi d vitten olduğunu
kirazmevsimi_ smnrcgn pedia D kullanmıştim zamanında ama dişe çok etki ediyor mu d vitamini bilemedim belki farklı bir sorundan dolayıdır rahatsız olmasi.
smileylaylom smnrcgn her bebeğin gelişim süreci farklı. Benim oğlum da ocean d vitamini kullanıyor. İlk dişini 10 aylıkken çıkardı. Arkadaşım da aynı vitamini kullanıyor onun oğlu da 7-8 aylıkken çıkardı dişlerini ve 2 alt aynı anda geldi 2 üst de geliyor. Bizim tek tek çıktı dişleri
smnrcgn smileylaylom mesela diş çıkarmaması değil ama çıkarmaya çalışıp çıkaramaması artan salgıları östaki borusunkısa olduğundan bebeklerde iki sefer kuşak iltihabı yaptı iki kulağını birden
smileylaylom smnrcgn orta kulak iltihabı bence başka bi şeyden. İlk defa dişin iltihap yaptığını duydum