elf560_ Bebegim 11 aylık daha yeni balık vermeye başlayacagım.siz hangi balıkları veriyorsunuz?somon önerdiler ama
organikirmik elf560_ bizim doktor somon önermemişti hamsi istavrit önerdi. Somonu da verebilirsin tabii ama ayda bir kere versen yeter çok da sık verme demişti
banauygun elf560_ somon dışında vermedim hiç zaten balık sezonu bitiyor seneye artık yer diğer balıklardan
ebruli91 organikirmik merhaba bizim doktor balik eklemisti listeye,iki gundur istavrit vermeye çalışıyorum, dun patates ile karışık verdigim halde agir geldi tadi galiba az yedi ama bugün tadina bakti yemedi ,siz nasil vermeyi başardınız
organikirmik elf560_ bilmiyorum ki benim de bildiğim genelde balık tadımına somonla başlarlar ve somon yedirmeye devam ederler. O yüzden ben verdim somon açıkçası
banauygun elf560_ evet balık sezonu yavaş yavaş bitiyor ben sezonu dışında vermem balık donuk vs veriyor kimisi
banauygun elf560_ 9 aylık haftada iki kez muhakkak yer bazen 1 de yediği oluyor ama genelde 2 Ek gıdaya geçtikten sonra vermeye başladım ben
organikirmik elf560_ 9 aylıkken başlattı doktor haftada 2 dedi. 1 yaş civarı doktora haftada 2 veremediğimi söyledim balık yağı verdi haftada iki balık yağı önerdi ama diyelim bir gün balık verdim bir gün vermedim o zaman haftada bir veriyorum yağını