queenssss Allah’ını seven üstüme menü atsın 🤣 pazartesi sendromundanmi bilmiyorum canım yapmakta istemediği için yapacak birşey bulamıyorum buzlugumda et kıyma falanda yok
filizkumsal queenssss sebze yemeği yapın zeytinyağlı pilav cacık yada karışık kızartma olabilir pratik olarak da tavuk atın fırına aklma gelenler bunlar 😂
kubra00k Evde et kıyma yoksa tabiki kurtarıcı fırında peynirli makarna😀 bazen fırında makarnayı borcama yufka koyup içine soslu peynirli makarnayı döküp yufkayı kapatıp yumurta sürüp fırınlıyorum.. pratik oluyor
binnur37 queenssss Yeşil mercimek çorbası Kıymalı kabak yemeği Yapmıyom makarna pilav falan sinir geldi artık yemek işinden hakkaten içim şiştiiii
nadidelifora queenssss benim de bugün hiç yemek yapasim yok.birazdan az bir hamur yoğurup yatacağım. Akşama pizza partisi var😂 yanına bir salata tamam bitti gitti. Ay yıldık bu yemek işinden yahu🤦🏻
hira0502 queenssss dün makarna salatası sarma ıslak kek vardı. Baya kalmıştı eşim bugünde onları yiyelim kalmasın dedi çok şükür yemeğim var 😃
queenssss Kabak çorbası Fırında patates patlıcan Fellah köftesi yaptım 🤣 herkese teşekkür ederim yarın içinde tavuk suyuna corbayla pırasalı börek ve salata düşünüyorum