mrcmmm Kızlar ben genelde 27-28 günde bir regli oluyorum olmadan da ilk 3 gün az az lekelenme olup başlar reglim fakat 5 gündür lekelenme oluyorum ama hala regli olamadım 1 günde geçti reglimden, göğüslerim şiş karnım falan şişti fakat biz çocuk istiyoruz 3 aydır deniyoruz olmuş olabilir mi ? Ha birde ilk oğlumdada 1 gün regli olup bitmişti
mommyshark1567 mrcmmm olmuş olabilir mi ? Bunu biz bilemeyiz, bilebilseydik çok ilginç olurdu hatta 😅 Test alıp bakın bakalım, inşallah öyledir, hayırlısı olsun💓
queenof2 mrcmmm hayır lekenleme hamilelik değil ki yerleşme kanaması düşünüyorsan yerleşme kanaması böyle de olmaz 2 güne tam olursun regl
mrcmmm sezer2022 evet başladı genelde bu şekilde regli olurum ama olamadım hala işte ilk oğlumdada böyle olduğu için kafam karıstı 🥲
mrcmmm queenof2 ilk oğlumda 1 gün normal regli oldum diğer günler lekelenme olduğu için o zamanta hastaneye gittim 4 haftalık hamileydim işte
mrcmmm sezer2022 evet ilk hamileliğimdede aynı regli belirtileri hatta regli oldum 1 gün o yüzden şüpheliyim ama işte insan umut edip negatifi görünce bakmakta istemiyor 😄 yazacağımm 🌸
kubra00k Bende normalde 25 inde oluyordum olmadım. Bende lekelenmede yok. İnş hamile değilimdir. Biz düşünmüyoruz. Sizin içinde hayırlısı oldun belki hamilesinizdir, ama şuan test yapsanızda çıkmaz zaten beklemeniz lazım
mrcmmm kubra00k canım benim 2. Evliliğim eşim için ilk benim için 2. Olacak o yüzden biraz hevesliyiz 😄 inşallah gönlümğze göre olur hersey