agitmoms Kızlar siveno kullandık bi işe yaramadı saat nu saat uyutmadılar var mı kesin çözüm veya ilacı
ecemciniiz agitmoms Kıbrısta yaşıyorum ve her yer sivri dolu ama kocaman, bizde çözüm bulamadık 🤦🏻♀️ İlaç, fişe takılanlar, yere koyulanlar vs kullanamıyoruz hem bebek var hem köpek 🤦🏻♀️
livanurvealpinannesi61 agitmoms sıveno kullanıyorum ben 3-4 yıldır memnunum. the prouve repsons organik de çok iyi hiç sorun yaşamadık
cokbilmismom agitmoms tüm camlarımızda sineklik var yazın bile bir tane girmez içeri kesin çözüm bu. Disarda hadi sinek kovucu sürülür ama evin içinde her gün onları surmuyorum ben
Rwerdst cinartanem illa zararı var ya. Ama mecbur bende kullanıyorum. Şuan daha çıkmadı ilaçlama yapıyorlar ama geçen sene falan gittiğim her yere onu taşıyordum mecburen.
suheyla92 cinartanem evet yani faydali bisey olmadigi kesin ama sivrisineklerin verdigi kadar zarar vermiyordur 🤷♀️
agitmoms ecemciniiz İskenderun da öyle dolu dolu oğlum 4 yasında mecbur kullanıcqm sanırım gece uyutmuyorlar cocugu🥲
agitmoms livanurvealpinannesi61 valla bi bizde mi etki etmedi anlamadım gece kalkıp bide tekrar tekrar sürüyorum
asaftosunannes agitmoms en iyi çözüm Yarım limona karanfil batıyorsunuz yatağın ucuna koyuyorsunuz ve asla gelmiyorlarrrr kesin çözüm buuuu