babyisleeping ersuras söz olduğu için 3 veya 4 diyorum zaten modeli aynı. Renk olarak kendinize en çok hangisini yakıştırıyorsanız
queenof2 ersuras 1 abartı 2 sade ozaman 3 😂kaç resim paylaşmışsınız bende 3 adet tek gözüküyor 4 nerde
ersuras babyisleeping beyaz tenlı olduğum için ıkısıde yakışıyor 3-4 olarak aslında dıgerlerı abartılı mı olur sızce
ersuras queenof2 2-3 un model aynı sadece renk farkı var lacivert anladığım kadarıyla daha gösteriyor
ersuras queenof2 gardoğrstan satıcının yüzü çıkmıştı hemen sildim ne olur ne olmaz suan attım bu model
canan6668 ersuras bende 3 foto gözüküyor ve 3cu bence 1 çok abartılı söz için 2 pekk sevmem kırmızı ama 3 güzel ☺️
ersuras babyisleeping yaa 1. Eledim zaten lacıvert olan 2. El olarak Salı ıle uygun fıyata denk gelıyor açıkçası
nnoktaa ersuras 3. Kesinlikle 1 değil. Kırmızı renk olarak çok cesur ve ben buradayım diyor. O nedenle bir kez daha 3. 😂
yenibir ersuras 1 çok kötü 🫣2 3 olabilir evde olduğu için daha şık sade güzel modeller var iyice bakın bence