Oğlum 3 yaşına girecek son zamanlarda yaşından dolayı normal bir durum gibi görünsede beni çok ama çok yoran bir durum var kendi akranları yada küçük büyük farketmez çocuk gördüğünde gidip hemen sarılmak istiyor sevmek istiyor sevgiden sıkıyor bunaltıyor ve ben çok zorlanıyorum artık arkadaş istiyor oynamak istiyor anlıyorum ama her çocuk maalesef böyle değil . ve duygusunu kontrol edemiyor nasıl ne yapacağı şaşırdım üstüne her şeye hayır demeler sürekli ama sürekli her konuda benimle inatlaşıyor sonunda ben kucaklayıp oradan gitmek zorunda kalıyorum beni hiçbir türlü dinlemiyor . Çok yoruldum yardım edin ne yapabilirim nasıl baş edebilirim bilmiyorum duygusunu anladığımı defalarca kez dile getiriyorum uzun konuşmam belki onda bir anlam ifade etmiyor olabilir ama kısa konuştuğumda da aynı evdeyken tamam diyor kısa sarılacağım sıkmayacağım işte sözünü dinleyeceğim ya da başka bir şey konuşuyor kendini ifade ediyor ama yine aynı yine aynı vurma oğlum yapma etme oğlum bunun yerine bunu böyle yap oğlum sürekli evde dışarıda direktif veren bir insan oldum . Gün içinde konuştuğum kelime sayıları toplansa binleri bulur herhalde