gg3848 Kızım 19 aylık yazlıkta parkta falan sürmesi için oturaklı olanlardan almak istiyorum ama keyif alır mı ya da sürer mi acaba önerir misiniz🤗
shrida gg3848 16 aylık kızım hiçbir yere onsuz gitmiyor.😂 iyiki anne kontrollü almışım yanıma bebek arabası almıyorum hiç ben ondan razıyım😅😅
nnoktaa gg3848 aşkım 1 yaşındayken komşuda gördü benim oğlan çok severek kullandı. Hala kullanıyoruz. Dışarısı için daha uygun fiyatlı scooter aldım. Evde scoot and ride kullanmaya devam ediyoruz. Tavsiye ederim. Hatta dur sana özelden foti de atayım 😂
gg3848 shrida ben anne kontrollü almayı düşünmüyorum aslında çünkü globber bisikletimiz var onun yerine daha özgür sürsün diye bunu sadece oturaklı versiyonunu almayı düşündüm yine de sever mi🙈
shrida gg3848 benimki hiç kendi sürmüyor ya o yüzden bişey diyemedim 🥹 e bebeğe falan getirip bebeğinizi bi deneseniz orada. Açık olan ürün oluyor illa ki denemek için
gg3848 shrida bizim buradakinde baktım ama ne yazıkki açıkta ürün yokmuş başka bir mağazasında deneyeceğim teşekkür ederim🤗