Hanis Kızlar swzeryan doğum sonrasında ne kadar süre sonra adet oldunuz 2 ay oldu hala olmadım dizce normal mi sizde nasıl oldu
Babybeste Hanis 3.5 aylıkken oldum ilk adetimi canım. Ama diğer yorum yapan arkadaşın da söylediği gibi olmak kadar olmamak da doğal bir sorun olmaz.
Balliturta Hanis doğumdan sonra 1 yıla kadar adet olmamanız normal fakat adet olmamak hamile kalma riskiniz yok demek değil hamile kalabilirsiniz dikkatli olun ☺️
Babygirl35 Hanis 2 aylıkken adet oldum onun sebebi sanırsam emzirmediğim icin diye dusunuyorum.cunkü 20 günlükken safra kesesi ameliyatı oldum. Benim çevremdekiler hep 1 sene ye kadar adet olmuyordu normalide buymuş diye duyuyordum hep herkesde farkldır tabi
esiladerininannesi Hanis sezeryan olduktan 1 ay sonra oldum 3 aydırda normal düzenli bir şekilde günü gününe oluyorum tek farkı normalde 3 -4 gün sürerken şuan 6-7 gün sürüyor hiç aksamadı yani
Kusananne Hanis 4 ayın içindeyken ilk adetimi oldum. Beşinci ayın içindeyiz 15 günlük gecikmenin ardından bugün oldum şükür
Kuzey-41 Hanis dogumdan 1 ay sonra adet oldum ilk adetim normal 6gün sürdü ikinci adetim 15 gün sürdü nerdeyse normalmiş uzun sürmesi ama sinir bozucu bir durum umarim normale döner