uykusuzanne__ Nasılsınız hanımlar bugün için planlar var mı kahvaltılar yapıldı mı🤍 Biz yeni uyandık kahve içip kahvaltı hazırlayacam bir planımız yok çocuklarla parka gideriz😊hava acayip güzel
mylifes_myrules uykusuzanne__ burda da hava çok güzel, kayınbabam zorla bana görümceme gitmemi söylüyor 🙄,eşime söyledim akşam glderiz dedi
Pamukhanim_ uykusuzanne__ hava çok güzel bahçeye çıktık doğayla ben kahvemi içtim doğa oynuyor daha kahvaltı yapmadık babası uyanmadı. Çocuk şenliği var öğleden sonra oraya gidicez bakalım
MiracAlpinveUmutunAnnesi uykusuzanne__ Kahvaltılar yapıldı etraf toplandı aşırı yorgunum uykusuzum.. Ya zaten şu kulunç ağrım hiç geçmiyor nedenini bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Birazdan çocukları parka çıkarırım eve gelip banyo yapar uyurlar. Bende uyumayi planlıyorum
Meri-Mel uykusuzanne__ Bugün düğüne davitliyiz eşim gececi gelip yattı biz de kızımla 2 de oraya gideceğiz 😀
uykusuzanne__ MiracAlpinveUmutunAnnesi Ya zaten şu kulunç ağrım hiç geçmiyor nedenini bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Hiç bilmiyorum 🤷♀️ canım geçmiş olsun ❤️🩹
Hemdem__ uykusuzanne__ Günaydın bizde kalktık kahvaltı yaptık.Hava burda da çok güzel biraz parka çıkarız annem bende sonrada pazara gideriz 🫠
Tatlican uykusuzanne__ Günaydın canım🥰 Ben anneme gidicem biraz silip süpürürüm. Dizinden dolayı yapamıyor.
Gokturkmom uykusuzanne__ Kendime geleyim kahvesiii🌼Oğlum öğlen uykusunu uyuyup uyandığında bende parka götüreceğim hava çok güzel 😍
mamacitaa_ uykusuzanne__ kapkaranlik bulutlardan sonra suan müthiş yağmur yağıyor ☔️ cay/sahil/park planimiz iptal 🥹🤷♀️ kahvalti yapali cok oldu, evde takiliyoruz iste 🤍