TugcenurLina Hanımlar oğlum 3 aylık ortam genellikle 22-24 derece , 50-55 nem aralığında. Üzerinde uzun kollu çıtçıtlı body , altında ayaksız pijaması ve çorabı var. 3 aylık bebek çorapsız uyuyabilir mi uyutan varmı bu ayda ?
fatmakesenoglu1 TugcenurLina ben 40 ından sonra hep çorapsız uyuttum. çorap yatarken iyi bi şey değil ama ev sıcaklığınıza dikkat etmeniz şartıyla
glnrk TugcenurLina ben uyutuyordum çorapsın. Zaten üstünü örtüyordum sadece çoraplı pijamalarını giydirince çoraplı uyuyordu. Şiödi 6 aylık hep çorapsız uyuyor. Bu arada çocukların dolaşıö sistemi gelişmediği için eller ve ayaklar soğuk olur. Üşüyüp üşümediğini sırtındn ve göğsünden kontrol etmelisiniz
tugcesenturkk TugcenurLina oğlum 8 aylık doğduğundan beri çorap giydirmedim ne uyurken ne uyanıkken sadece dışarı çıkarken giyiyor
TugcenurLina gdb patikli altı doktorumuz önermiyor kalça çıkıklığı yapabilir diye istemiyor çorapsız durduğunda genellikle ayakları soğuk oluyor ben üzerini falan örtüyorum ama gece açar da görmezsem üşür mü diye düşündüm
TugcenurLina fatmakesenoglu1 ev sıcaklığı genellikle 22-24 derece oluyor ev teras kat olduğu için sabaha karşı bi tık soğuk oluyor ben görmeden üzerini açar da üşür diye korkuyorum bende ondan giydiriyorum kızım yaz bebeğiydi ona giydirmemiştim
fatmakesenoglu1 TugcenurLina ince pamuklu bi çorap giydirebilirsiniz siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. :)
TugcenurLina glnrk çoraplı pijama giydirince ekstra çorap giydirmiyorum bende , çorapsız pijama giydirince giydiriyorum. Oralardan kontrol ediyorum da ayağı baya soğuk oluyor büykler de ayağını ve bebeğin ayağını sıcak tut gaz olmasın diyorlar bende ne yapacağımı şaşırdım kış bebeği biraz zormuş kızım ağustos doğumlu o hep çıplaktı😁
glnrk TugcenurLina Üstünü örttüğünüz sürece sorun olmaz bence. Bebekler ayaklarıyla da dokuları vs öğreniyor ve kan akışı için önemli. Çok tedirgin oluyorsnız sıkmayan büyük çoraplar giydirebilirsiniz
birkimsee TugcenurLina Bizimde oda bu derece aralığında ben 3. Aydan beri çorapsız uyuturum şu an 7 buçuk aylık. 2 aydır falan gündüz de giydirmiyorum sadece gerçekten hava soğuksa öyle. Gece ben çorapsız daha rahatım o da öyledir diye düşünüyorum. Zaten battaniye altında ısınıyor. Çok takılmayın üşümez ki artık havalarda ısınacak bence çorapsız yatırmaya başlayabilirsiniz. Birde üstünü açma durumu benimkinde de oldu illa olur ama hemen hasta olur gaz yapar diye düşünmeyin. Öyle olmuyor
beyzzsenturkk_ TugcenurLina çorapla uyutmuyorum ilk 1 ay giydirdim sonrası yok su an 3 yaşında zaten gece gündüz yalın ayak geziyor
defnesmom3 TugcenurLina ben kızım yenidogdugunda uyuduğu oda ısınmadigi için giydirdim çok zordu ısınması ama ideal sıcaklık olsa giydirmezdim şu an oda sıcaklığı ideal olduğu için giydirmiyorum bence giydirmeyin kendimizden pay biçelim bir şekilde uyurken çıkarıyoruz çoraplarımızı hem gerekli kan dolaşımı için hem de hava alması için
Pamukhanim_ TugcenurLina 2 aylıktan çorapsız uyuturum üzerinide örtmem uyku tulumu giyer 19 aylık asla gece çorap giydirmedim genelde de evde giymedi hiç