beginnerrmomm İyi akşamlar kızlar. Yapan yediren fayda gören var mı? İki gündür yediriyorum sanki dışkılama sıklığı arttı az az iki üç kere yapıyor anlamadım atomdan mıdır?
queenofrose beginnerrmomm ben bı yaptım. Çok düzenli yemedik. Ama kuruyemiş yemeyen çocuklar için iyi bı yol
Pamukhanim_ beginnerrmomm atomu bende yapıyorm ama bir fark yok kaka yapma sıklığında yapmadığım da neyse yedirdiğimde zaman da aynı Biz faydasını gördük 2. Yapışım benim şuan kavanoz bitti biraz ara verip tekrar başlıycam
beginnerrmomm Nsrn1 badem, ceviz, fındık, kabak çekirdeği, susam ve chia, tahin ve bal, hc yağı karışımı
Nsrn1 beginnerrmomm hmm anladım. Benim çocuklarım bu tarz karışım şeyleri çok yemiyorlar o yüzden yapmadım ben yedirmedim. Ama bunları ayrı ayrı yemeyi çok severler bir tek chia vermedim onun dışında diğer hepsini zaten seviyor ve yiyorlar. Hindistan Cevizi yağı dahil bu arada. Birkaç günde bir, bir çay kaşığı veriyorum ikisine de.
beginnerrmomm queenofrose aslında kuruyemiş yiyordu da bunun hakkında çok övgüye denk geldim hafifte bi geriliğimiz var belki toparlar dedim
queenofrose beginnerrmomm denemek lazım. Zaten evde yapıyorsun, içinde kötü bı içerik olmadığını biliyorsun. En kötü yerinde sayar 😁☺️
Hiilyuss beginnerrmomm ben de yapmak istiyorum çiğ ya da kavrulmus ne kullandınız kilo alımını desteklemek istiyorum
beginnerrmomm Pamukhanim_ ben de öyle yapıyorum öğün olarak ikiye böldüm yarısını kahvaltıda yarısını ara öğünde verdim
Pamukhanim_ beginnerrmomm ben sabah veriyorum sadece ama bilmiyorum bize faydası var ve değişiklik yapmadı ama belki sizde böyle bir etki etmiştir