meldaaltun Merhaba , Prego lotus bebek arabası kullanan var mı ? Kabin boy hafif bir araba istiyorum önerebilecek olan var mı siz ne kullanıyorsunuz?
KayraVeAnnesi_06 meldaaltun Sorduğunuz ürünü bilmiyorum fakat Prego quark kullanıyorum ben memnunum hafif bir bebek arabası
dunnobeck meldaaltun Ben de sorduğunuz ürünü bilmiyorum ama prego mios kullanıyoruz. Hiç memnun değiliz. En ufak engelde bile takılıyor, çocuk çok sarsılıyor ve sürekli bütün arabayı kaldırmamız gerekiyor. Şimdiki aklım olsa asla almazdım
meldaaltun KayraVeAnnesi_06 bu dediğiniz modele bakmıştım zaten. Bundan aldık inşallah memnun kalırız
KayraVeAnnesi_06 meldaaltun Ben çok memnunum ayrıca başkalarına da verdiğim oluyor onlarda sürerken güzel gidiyor yada manevrası kuvvetli diyorlar inşallah sizde memnun kalırsınız bu arada hafif bir bebek arabası ama aşırı sağlam YouTube da videoları var yetişkin insanlar biniyor test için birşey olmuyor ben aklımda 2-3 tane bebek arabasıyla gittim bu aklımda yoktu onları denedim beğenmedim bunu deneyip bakıp aldım öyle söyleyim şimdiden size de hayırlı olsun 🙏🏻
dunnobeck organikirmik Çok şaşırdım memnun olan birini görünce. Gayet normal bir şekilde düz kaldırımda giderken 1 cmlik yükselti olduğu anda takk diye takılıyor ve çocuk zıplıyor. Tekerleri çok ince ve küçük olduğu için bence.
organikirmik dunnobeck yarın dikkat edicem acaba alıştım da fark etmiyor muyum 😂 taş falan denk geldiğinde zınk diye çarpıyoruz orası doğru ama
annelikyolculugumm Toronto plus modelini kullanıyorum şu an pusetle. Çok hafif, katlanıp çanta gibi omuza asılması taşıma açısından çok pratik oluyor. Tutma kısmı katlanabiliyor, bu şekilde asansörde kalabalıkta puset kadar küçük kalıyor.