ctml1901 Kızımın ellerinde bunlardan çıktı bi inde var sadece daha önce el ayak hastalığı oldu ama böyle değildi sizce bunlar nedir
senadyr ctml1901 benim oğlumda buna benzer çıkmıkıştı o zamanda ateşi vardı ilaç verdim biraz fazla vermişim bu şekilde oldu
ctml1901 simseklivekalpli su çiçeği biraz daha kabarık ve hepsi aynı boyut olmuyo ama bizim bunlar hep aynı boyutta
mehmeteray ctml1901 bizim sadece ellerinde çıkmıştı. Neden olduğunu söylemedi. Ya da ben hatırlamıyorum. Hatta biz o süreçte bir tane de hocaya okutmuştuk. Çok şükür geçti.
mehmeteray ctml1901 hemen doktora götürün ben vücuduna dağılacak diye korkmuştum ama şükür öyle olmadı. İnşallah hemen geçer
ctml1901 mehmeteray yarın başka bi yerinde daha görürsem goturmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim bilgileriniz için 😊
cann65 Alerji yapmış birşey benim kızım da da oldu soktor bir krem yazdı sürdük geçti.Kasiniyordr şimdi
BordoHuniliAnne ctml1901 alerji gibi benim çocuklarımda tatlıveya abur cubur tarzı birşeyi biraz fazla yerlerse çıkıyor ve kaşındırıyor, böyle durumlarda Alerset kullanıyoruz.