minimalistannee benim bebek 6 ay 7 günlük. Uyku düzenini tamamen oturtturmuş durumdayım çok şükür, çok uğraştım bunun için. İlk aylarda gece/gündüz ayrımını öğretmek için akşam 19.00dan sonra hiç ışık açmadım. Şimdi de anlatıyım sabah 6 ile 8 arasında güne başlıyoruz uyanıklık saatine dikkat ediyorum 3 saatin üstüne çıkmıyorum genellikle 2,5 saat sonra ilk uykuya geçiyor zaten gündüz uykuları kısa kısa oluyor genellikle ilk uyku yaklaşık 1 saat. uykuya geçişi de genelde piş piş sesiyle kucakta oluyor, tabii ki uykuya direndiği oluyor fakat yine de uğraşmayı bırakmıyorum uyutana kadar. bu şekilde gündüz 3 uyku yapıyoruz 2,5-3 saat arayla, uykuları uzun olursa bazen 2 uyku yapıyor. öğle uykusunu dışarıda bebek arabasında yaptırıyorum daha kolay uykuya geçiyor. son gündüz uykusunu 18.00’den sonra uyutmuyorum(bu önemli bence) son uykusundan uyandığı saate göre genellikle 20.00-21.00 gibi gece uykusuna geçmiş oluyor, gece uykusundan önce de ılık duş aldırıyorum o da uykuya geçişi kolaylaştırıyor. gece boyunca da uyanmıyor