ng08 Gmz40 5 gün geciktim:( 2 kere test yaptım ikiside negatif çıktı. Regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var. Yine de korkuyorum. 9 aylık bebeğim var. Düzenli emziriyorum. İnşallah mevsim kaynaklıdır.
kb2349 Gmz40 en son 26 Mart’ta oldum şuan 30 Nisan ve hala olmadim ay bitti yani ilk defa bir ay da hiç olmamış olucak mevsim değişikliği diyen çok ya inşallah öyledir oldunuz mu siz acaba yazar mısınız
Balin_annesi Gmz40 en son 14 martta oldum nisan bitti olmadım belirtilerim var testte yaptım emin olmama rağmen negatif ama yok yok
00998 ng08 bugün 11nci gün gecikmem de ve 3,6ve9ncu günlerde sabah idrarı ile test yaptım negatif inşallah negatiftir bebeğim daha çok küçük çünkü
momyy30 Gmz40 kaç gün gecikme ile oldunuz benim 10.gün hala olmadım korkuyorum şüpheli bir ilişki olmadı korunduk ama stresten ölüyorum ya
ng08 duygusssss oldum şükür. Emziriyorsanız gecikme olması normal. İmsan ister istemez korkuyor ama stres yapmamaya çalışın. Stres de etkiliyor
duygusssss ng08 kafayı yiyeceğim yani biz bebeğimizi bile isterken gününü ayarladık öyle tarihte göre yumurtlama döneminde oldu smdi o kadar az yaşarken zaten ve korunmuşken olmasından çok korkuyorum en son 28 martta oldum regl