iipek35 Süt artması için E bebekten malt içecek deneyen var mı? Memnun kaldınız mı anneler? Daha 9 günlüğüz🥹💕🙏
gg3848 iipek35 ben içmiştim faydası oluyor bence ama dikkat edin çok şekerli fazla kilo yapıyor bir de bana biraz ağır gelmişti onun yerine anne çaylarından içiyordum
saskinanne00 iipek35 ben migrostakinden aldım Maltana sanırım markası, ananaslısı çok güzel ve güzel de süt yaptı. Pötibör bisküvi de çok güzel süt yapmıştı bana burda bir anneden okumuştum. Şimdi ne zaman Pötibör yesem (5-6 adet) mastit oluyorum
organikirmik iipek35 çok tatlı geldi bana onlar, migrosta alkolsüz bira satılıyor onu içiyordum faydalıydı bence
powerpuffgirlss iipek35 evet gunde iki tane ictim 3 4 gun boyunca biraz sutumu arttirdi bide kayisi hosafi incir uyutmasi deneyin mutlaka hurma yiyin 3 lt su icin hic gelmeyen sutum gelmeye basladi bide arada sagim yapin
aslhnkrts iipek35 ben çok içmiştim hatta Migros’ta şokta falan Malta’na var onlardan da çok içmiştim . Sadece e bebekte ki biraz fazla şekerli dikkatli içmek lazım
umos_ iipek35 ben de yengemde tadını sevemedik ve içemedik🤦🏻♀️ eşimin tabirine göre pekmezli su gibiymiş ben sevmeyince tadına baktı da nesi kötü diye😂😂