begonvil00 Bi süredir gümüş renginde bileklik arıyordum pandora almayı düşünüyorum kullanan var mı memnun musunuz
Asyaveannesi04 begonvil00 yıllardır hemde eşim sevgiliyken aldı ve her özel günümüzde doldurdu, evlenirken gelinlikli charm, doğum yaptığımda anne charmı gibi ben çok seviyorum
Asyaveannesi04 begonvil00 yıllardır hemde eşim sevgiliyken aldı ve her özel günümüzde doldurdu, evlenirken gelinlikli charm, doğum yaptığımda anne charmı gibi ben çok seviyorum
usenmedimyaptimbirvelet begonvil00 mağazasına girdim. 4 charm ve kendi bilekliğiyle beraber 25 bin fiyat söyledi açıkcası fiyatı çok komik bi insan kararan gümüşe neden o kadar para versin 🫥
erikarpuz begonvil00 4 senedir kullanıyorum çok memnunum kararma hafif yaptı ama gümüş parlatıcı almıştım onunla düzenli temizliyorum
asilazmazbalkokmaz 2015’te almasaydım eğer sonrasında almazdım. Bende iki tane var bir tane kendim almıştım bir tanede eşim almıştı ama ikiside 2020’den önceki dönemlerde. Şuan gümüşe ve charmlara o kadar para vermek mantıksız geliyor gereksiz pahalı, birde kararıyor.
Asyaveannesi04 begonvil00 6 ay da bir temizliyorum Tabikide oluyor altın takılarımızda bile zamanla solma, çizilme olmuyor mu bence tamamen zevk meselesi altını da çok severim ama Pandora bilekliğim yeri bende ayrıdır 💕 her ortama girdiğimde dikkat çeker ve sorulur 😅
asilazmazbalkokmaz perla_ Temizletebiliyosun ama bir süre sonra uğraşmadım bile. Birde şuan çok gereksiz paralara satılıyor bilekliğide charmıda
kabakcekirdegi begonvil00 hayatım boyunca onlara o kadar para vermeyi saçma buldum hala da saçma buluyorum, benim üniversitede arkadaşlarım da vardı güzel duruyordu evet şıngır mıngır ama kararıyordu diye hatırlıyorum
Kuzularinanasi begonvil00 bnde var 5 tane charm var.gumus renkli olanlardan.kararma olmadi benim.1 sene fln oldu gecen sene evlilik donumunde almisti esim.seviyorum guzel yani istedgn sekilde alip takabiliosun charmlari da
alpsr begonvil00 charmı taşlı alırsanız zamanla düşüyor 2 yıl garantisi var düşünce yenisini veriyorlar ama 2 yıl sonra🤷♀️ birde bileklikte charmda zamanla kararıyor temizlemeniz gerekiyor bilginize
goldengate begonvil00 hic almadim heveste etmedim ona verecegime altın takarim gold herzaman daha şık ve zariftir