3315 Ne iyi gelir evde denedim yaptım diye varmı birşey 3.5 yasında kızım kabızlık sonucu catlak olusmus simdi gaz bile cıkarmıyor cok bagırıyor ne kullanılır evde bitkisel vs
seloloo 3315 2,5 aylık bebeğimle 9 gün çektik en işe yarayan doktor tavsiyesiyle madecassol ve anestolu günde 3 kere karıştırıp sürmek oldu, 3 kerede tek başına terramycin sürdürdü şuan çok şükür toparladık
nez34 3315 hındıstan cevızı yağı çok güzel yumuşatıyor daha hızlı ıyılesmesı ıcınde kakayı yumuşatmanız gerekıyor bol su ıcmesı cok onemlı
cugulubinnazzz seloloo merhaba,bu kremleri bebeğe mi kullandınız 8 aylik kizimda cok kotü catlagı var sursem olur mu
culhaa @3315 benimde bebeğim 3 aylık doğduğundan beri çatlağı var çocuk cerrahına gittim procto-glyvenol diye bir krem verdi parmağına birazcık döküp makatına masaj şeklinde sürülüyor krem içeri doğru kendi gidiyor sabah akşam 10 gün kullanılmalı işe yarıyor. Doğumda hemoroidim çok kötü olmuştu 5 günde toparlamıştım bu ilaçla🤦♀️ ilaç kullanmadan düzeltmek içinde kakayı yumuşak tutmanız gerek beslenme su vb
seloloo cugulubinnazzz doktorumuz söyledi öyle kullandım. Kendisine sormadan hiçbir şey kullanmam uygun gördü diye kullandım ve çok rahatlattı