haticeysr0 Philips lumea kullanan var mı memnun musunuz almayı düşünüyorum bilemedim size bi danışayım dedim.
Tugcebb haticeysr0 entrika var mı diye değilde zamanında biri vardı, kayınvalidemi merdivenden attım diyen. O mu geri geldi acaba diye girdim 😂 Ürünü bende merak ediyorum, özellikle hiç lazer geçmişi olmayanlarda
haticeysr0 noodlesever etkili oluyor mu seans mı ev mi sence kararsızım almak için kocam alacaksan sipariş ver dedi az uz bi para değil o yüzden soruyorum yani
usenmedimyaptimbirvelet haticeysr0 önce seans sonra ev tipi lazer.bitmez kıl hayatım ömrün boyunca lazer
noodlesever haticeysr0 ben düzenli kullanmadığım halde faydasını gördüm. Pcosum var yüzüm erkek sakalı gibi çıkıyordu 2-3 kez de bile baya azalttı çıkanlar da tüye döndü, ev mi seans mı diye sormuşsun bence ev çünkü lazer bitirmiyor sadece kökleri uyuttuğu için daha geç çıkıyor elinin altında makine olması avantajlı, birde kızın falan varsa ilerde o da kullanır.
haticeysr0 usenmedimyaptimbirvelet ben yüz için bir buçuk yıl gittim hamilelik girdi araya şimdi yine başa donmusum bide genital koltuk altı falanda alırım diye düşündüm oralara girmedi salon hiç alma mı diyorsun yani
usenmedimyaptimbirvelet haticeysr0 bence paket al da sonra alırsın ev tipini.benim kol bacak kol altı hiç yok ama genital bitmiyor
BongomyaPrensi haticeysr0 kaos var diye geldik ama hddkdkdkd Çevremde kullanan yok ki hiç fikrim yok 🙈