Gmzcn Kizlar Perşembe günü için bebeğimin dogum gününü yapmaya karar vermiştim ve herşey hazır herkese söyledim ama şu virüs durumlari kafamı çok karistiryor. Ertelesem mi erteledikce durum daha kötüye gider mi çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız ?
tugceilealin Gmzcn bence bu tarz etkinliklerin hic zamani degil.ortalikta boyle ciddi bir salgin varken yaza bile sular durulunca kutlanabilir hem bebek biraz daha buyumus olur o da bisilerin farkina varir.Lutfen hassas davranalm hepimiz
HamzasMomy Gmzcn ertelemekten başka bir seçenek yok zaten. Ben şahsen davet edilsem bile öyle bir yere gitmem. Kimsede gitmemeli
Arven10 Gmzcn kesinlikle ertelenmeli çok hassas bir dönemden geçiyor tüm uyarıları dikkate almalı mümkün olduğunca izole bir şekilde hayatımıza devam etmeliyiz 😊
Kis123 Gmzcn kesinlikle ertelerdim üzülerek 😔 keşke böyle bir durum olmasaydı ama yapacak bişey yok evden çıkmayın diye konuşurken parti nasıl olacak gelen bile olmaz 😔 şahsen beni çağırsalar bende gitmezdim ne sırası ne de kalabalığa girerdim 😬
Fato Gmzcn beencde yapmamak en doğrusu benim kızımında nisan 10da ve yapmicam galiba hiç riske gerek yok bi pastasını alırım giydirim fotolanırız ailecek tabi bakalım açık biyer olucakmı yani uzun bi süre bişi yapmamak en doğrusu şuan