bazkrtsell Kızlar bu koltuk takımını çok beğendim almayı düşünüyorum sizinde fikrinizi almak istiyorum nasıl sizce ? Rengi kumaşı aşırı hoşuma gitti hem açık renk duruyor hemde kiri tozu belli etmeyecek sekilde rengi kuması vs. Birde genis yatak olması çok hoşuma gitti bu da halı modelim uyumlu olur mu sizcee 🥰
Gokturkmom bazkrtsell Tek renk değilde geçişli olduğu için kiri kolay kolay belli etmez güzel bence 💞
dygskerem bazkrtsell kumaş keten mi ? Eğer ketense bi kez daha düşünün benim koltuklarım keten kumaş temizliği zor lekeyi çok belli ediyor kumaş salıyor koltuğun rengi modeli güzel
bazkrtsell Gokturkmom evet evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum kumaş hem bej hem kahve karısımlı bir kumas
bazkrtsell dygskerem yok keten değil kuması yumusak bir kuması var tam ne olduğunu bilmiyorum ama asla kiri belli edeceğini düşünmüyorum çünkü kumasın aralarında hem açık bej hem kahve tonlu bir kumas. Modeli benimde çok hosuma gitti💞
yaseminmetehanahmet bazkrtsell çok güzelmiş rengi görünüşü bayıldım bende tayinciyim o yüzden yeni koltuk takımı almaya kıyamıyorum her taşıma da bi yeri sökülülüp yırtılıyor çünkü darısı kendi evimize geçtiğimiz de artık inşallah 😁♥️
bazkrtsell yaseminmetehanahmet Bizde tayinciyiz bir yıldır 2. Ellerle idare ettik ama artık almalıyız dedik 😅 Ama şöyle düşün alma alma da nereye kadar yasımız geciyor bu genc yasımızda da hevesimiz varken imkan varsa bence olsun herşey öyle düşünmeyin dünyaya 1 kere geliyoruz zaman çok çabuk geçiyor 💞🌸
bazkrtsell Gokturkmom evet bu tonları çok seviyorum ferah bir hava katıyor bu da halı modelim sizce uyumu nasıl olur koltuk takımlarıylaa 😍😍
Gokturkmom bazkrtsell eğer sizdeki olan bir halıysa uyar ama yeni bi halı alacaksanız renk katan detaylar ekleyebilirsiniz.
kimbumadam bazkrtsell Koltuğun modeli çok güzel keten şönil diye geçiyor sanırım.Rengi de harika.. yalnız berjeri beğenmedim farklı model aynı kumaş oluyorsa daha iyi olur🤍
bazkrtsell kimbumadam Çok teşekkürler ☺️ evet farklı berjer seçenekleri de vardı ama eşim bunu daha çok sevmiş benimde hosuma gidince bu olsun dedik inşallah oturma odama da yakısırlar hepsi birlikte 🥹💞
cahillesohbetikestim_ bazkrtsell bu kumaşlarda tüylenme oluyor diye duydum, tecrübeli arkadaşlar görür illaki.. her zaman kolay silinen kumaş daha rahat
bazkrtsell cahillesohbetikestim_ aslında baby face düşünüyordum ama açık renk istediğim için baby face kumas da asla açık rengi önermediler kiri çok çabuk tutuyor ve belli ediyor özellikle kumas boyaları vs direk geçiyor aynı seyi komsumda açık renk baby face koltuklarında yasadığını gördüğüm için vazgeçtim 🥹 bu kumasta çok kolay silinebilir temizliği kolay diye bahsettiler inşallah öyledir. Fotoğrafta biraz keten gibi değişik dueuyor ama öyle değil kuması çok güzel.