anne2025 Günübirlik gelıczde budo ile önceden geldiğimde ortaköy çamlıca emirsultn üsküdar karaköy fln gittim şimdi manzaralı biryerler arıyorum ama nerelere gidibilir birde istanbulda köfteci yusuf varmı😅
3boysmom anne2025 istanbulda köfteci yusuf doluu😂 ama manzaralı varmı hatırlamıyorum bi kaç avmde var avrupada e5 kenarında var anadoludada e5 kenarında var şubelere bak ama baya var. maşallah bacım iyi gezmişsin sefan olsun💓
yavruaslanlar anne2025 büyükçekmece the mare cafe deniz kenarı huqqa kuru çeşme kaşıbeyaz yeniköy gittiğim mekanlar balık ekmek istersen yeniköyde sahilde balıkcı var başık kurumunun yeri 350 tl ekmek arası
anne2025 3boysmom ben hiç denk gelmedim ya deniz ulaşımı ile gelıcem araçsız o yüzden daha merkezi olursa iyi yine orası iyi çoğu yere göre 😅
anne2025 yavruaslanlar balıkla hiç aram yok ya ondan direk köfteci yusuf en azndan bildiğin yer diye aorayım dedm manzaralı gezilcek yerler arıyorum
mrsyildizkids anne2025 Beykoz 😊 hemen hemen her yeri güzeldir, gezilecek çok yeri var bol manzaralı 🌊
Ogulluana anne2025 ibb sosyal tesisleri çok güzel oluyor ve Anadolu kavağı tarafı sakin güzel balıkçılar var
suheyla92 anne2025 eminonunde hüsnü ala kafeye gidin, manzarasi harikadir. Bunun disinda anadolu kavagi, beylerbeyi kanlica tarafi, fethi paşa korusu guzel manzarali yerler