ebrudemir81 Kızlar kızım suanda 13 aylık ve erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı yarın sağlık ocağında kan vereceğim çok stresli ve üzgünüm çok ağladım bebeğim daha küçük çünkü ben gibi olanlar var mi aranızda 😔
cauuv2 ebrudemir81 ben de 13 aylıkken hamile kalmıştım hemde isteyerek. Aralarını cok açmak istemedim tek zorlugu ikincinin yenidogan dönemiydi onun dısında ilk oglum cok uysal sıkıntı yasamadım kıskanclık zaten bilmedigi bi yas. Tablo cok güzel üzülcek bisey yok saglıkla gelsin simdi araları 25 ay. Büyük 3 yasa gircek kücük 9.5 aylık
AbEsMu130125 ebrudemir81 oglum 8 aylikken kızıma kizim da 14 aylikken diger ogluma hamile kaldim tek zorlugu hastalanmalari onun disinda diger zorluklari birazcik sabriniz varsa çekiliyor beraber büyüyorlar farkına bile varmiyorsun
tsf ebrudemir81 ozurdileyerek soruyorum korunuyormuydunuz yoksa geri çekilme mi oldu ben de çok korkuyorum da o yüzden sordum
ebrudemir81 cauuv2 ya hiç hazır olmadığım bir döneme denk geldi tabi ki sağlıkla gelsin Rabbım nasip etmiş sonuçta ama diyorum ya hazır değildim
ebrudemir81 cauuv2 çalışıyordum süt iznimi bitince işi bıraktım kızımla ilgilenmek için bütün ilgimi ona vermek istiyordum bu şekilde bir supriz oldu
abcgdd AbEsMu130125 Emzirmeyi nasıl yaptınız siz daha tecrübelisiniz ben aklıma geldikçe üzülüyorum çocuk düşünüyorum ama bebeğimi memeden ayırmak çok zor geliyor memeye de çok düşkün emzik de almıyor daha çok küçük şimdi onu nasıl bırakacam diye düşünüp üzülüyorum siz nasıl bıraktınız
ziyangilbihter tsf geri çekilme ile korunuyorsanız çok riskli bi yöntem hamile kalanlar çok oluyor 🫣🥲
[silindi] tsf ziyangilbihter kızlar ben soracaktım da yüce Rabbim tarafından sınanmak istemediğim için sormadım 🥲😂
busb @ebrudemir81 ilk doğumun normal mi yoksa sezeryan mı olmuştu bende hamile kalmaktan korkuyorum da
Gul-42 ebrudemir81 prezervatıfle rısk cok dusuk demekkı en basında takmadınız yada fire verdınız yanı
ziyangilbihter ebrudemir81 yırtık filan mıydı acaba temas olmadan mı takıyodunuz bizde onunla korunuyoruz bilgilensek iyi olur 🥲
ebrudemir81 ziyangilbihter ya hiç bir bilgimiz yok aslında sanırım o şekilde denk geldi çünkü planlamiyorduk olsun bu sabah kan verdim sonuçları bekliyorum
gmzkrpnr ziyangilbihter ya benı biri bilgilendırsım bilmediiğimden soruyorum yanlıslıkla hamıle nasl kalınıyo bende ikinciye istemeden kaldım geri cekılme yapıyoduk içine gttiğinden şüpe etsem hemen ertesi gün hapı alırdm ama nasl oldu anlayamadık bu zevk suyu denen şeyden oluyomu cidden nasl oluyo?