hunilikurbik Kızlar kışlıkları kaldırdınız mı ya, sabah bir gazla bütün dolabı indirdim aşağı dopaminim azaldı kıyafetlerle bakışıp duruyoruz 😂😂 nasıl çıkıcam işin içinden, kaldıran varsa teşvik olayım yoksa akşama kadar onlar bana bakacak ben onlara 😂😂
queenofrose hunilikurbik böyle olmamak için yapmiyorum 😁 gerçekten ya. İndiririm sıkılırım diye hiç baslamiyorum resmen. Kolay gelsin size 😁
simseklivekalpli hunilikurbik çok kalın kışlıkları kaldırdım zaten ama kısa kolluları çıkarmadım hala arada kar atıyor çünkü. Biraz ısınsın onları çıkarır baza altlarını düzeltirim
tazeannecikkk hunilikurbik yazlıkları çıkardım kışlıklarin tamamını kaldirmadim istanbuldayız havalar çok tuhaf bı sıcak bı soğuk 1 ay daha böyle sürecek sanırım 😁
aslhnkrts hunilikurbik valla ben aydında yaşıyorum tam güneşi görüp kaldırmaya karar veriyorum hava soğuyup geri kapanıyor vazgeçiyorum yarı yazlık yarı kışlık olarak ayarladım en son 😁
hunilikurbik Minigim38 Konya’da güzel gibi ya sanki evin içi sıcak dışarı serin üşütecek gibi değildi kapşiyonlar hariç her şeyi kaldırdım üşüyen kapşiyon giysin bi daha uğraşamam 😅😅😅