aselkusunannesii mbabygirlm 2 aylığız daha 5.15 uyandık o saatte ne yapacaksak 🙁hayır birde uyanık oldugu süre esnasında huysuz ağlıyor 🙁💆🏻♀️
hepyerdeyizz mbabygirlm 6.5 da kalkiyolar sjsjs ama bugün küçük olan kalkmadı buyukle takılıyoruz uzandım yanında oyuncak oynuyo 😂
alpaslanmom_ mbabygirlm kız 07.50 erken mi 😀 oğlum o saate kalksa heralde ne yapacağımı şaşırırım mutluluktan 😀
yenibir_ mbabygirlm hemen temizliğe baslıyorum robot gibi erkendem bitirip rahatca dinlenmeye çalışıyorum
3kedili2bebekli mbabygirlm ben çocuklardan daha erken kalkmaya çalışıyorum ki kahvemi içip ayilayim onlar uyanınca kahvaltı yapıyoruz hemen sonra ortada boş boş dolaniyoruz oynuyoruz evi topluyoruz halim olursa parka gidiyoruz ve sonra öğle uykusu saatleri geliyor zaten
rachelgreen_ Benimki 18 aylık kalk kalk mama diye saçımdan tutup zorla kaldırıyor mecbur kalkıyorum hemen kahvaltı yemeye gidiyor ama tabi ki doğru düzgün yemiyor sjsjsjsj değişik. Altı buçukta kalktık gün bitmez bugün 😒
bsr9 Alti aylık bebemle gece üçten beri ayaktayiz. Bakalım ne zamana kadar direnecek sabırla bekliyorum. 🫠
busmah61 mbabygirlm fix 4.3 5 arasi kalkariz🤣 5.3 da esim namaza kalkar hemen bebegi ona verip ben yatarim oda uyutup ise gider 8.3 9 gibi oglumla gune baslariz 1 saate yakin yataktan cikmayiz alt acmasi ayilma surecim falan oda kendi kendine haa huu biseler yapar
masal_ece mbabygirlm 29 aylık ve 7 aylık çocuklarım var büyüğü biraz daha geç uyanır ama küçüğü en geç 8 de kalkıyor uykusuzluk da mastır yapmışım resmen eline oyuncak verip oyalıyorum bende yanına uzanıyorum😒
Pamukhanim_ mbabygirlm bizim hep erken olduğu için rutinimiz sabahtan ben evin toplarlarim doğa oyun oynar bana yardım eder birlikte bulaşık makinesi falan boşaltırız çamaşır atarız böyle öğlen olur