uzay_atlas Hanımlar, elimde Umay bebek anne yanı beşik var. Gri renkte. Oğlum hiç yatmadı onda, bizde kaldırdık kenara. İç yatağı yok ölçüsü 50*80 İstanbul Şişli’deyim. İhtiyacı olan annemiz var mıdır?
uzay_atlas HELELEKADIN ekleyemiyorum ancak linktekinin aynısı: https://www.umaybebek.com.tr/gold-anne-yani-besik2?srsltid=AfmBOorzLMl-IHaR5q3-fS6QTp-KuoTypqU6IESB1-d1CK3-cbGr9vb4
HELELEKADIN uzay_atlas link atmak yasak yorumunuz silinebilir almak isteyen olursa görsel atabilirsen daha iyi olur benim ihtiyacım yok 🙃
935 HELELEKADIN aslnda soyle solım aynısından baska var bende bebek 2 yasına gırcek hıc bır cozum bulamadım sallanıyor ve evım kucuk oyuzden komsu bana sallanablır ama mobılya tarzında vermek ıstedı onunalamadım ev kuck dıye ama buda artk bebege kucuk geldıgne emınm kenarlarından hep yırtıldı enazındn bır sne daha ıdare edebllsem beynım yandı bu cocukla zaten:)
uzay_atlas 935 Merhaba, ücretsiz. İhtiyacı olana gitsin inşallah. Karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim
935 HELELEKADIN yaaa kusura bakma ben gece gce cocuk dan post sahınıne yazarken sız etıketlıiemısım kusura bakmayın