merveturkyilmaz98 Oğlum şu an 3.5 yaşında ve acayip derecede vurma bağırma ve tükürme huyu var artık çok zorlanıyorum birine bırakıp yarım saat bile dışarı çıkamıyorum çocuğu bu durumda olan yada daha önce böyle olan var mı varsa öneriniz neler yazar mısınız lütfen 🥺
HELELEKADIN merveturkyilmaz98 bilgim yok oğlum henüz 26 aylık ama merak ettim bu aylar da git ona vur buna vur falan diyormuydunuz kvdem bazen amcana git vur diyor kızıyorum oğluma hayır kimseye vuramazsın diye beni dinleyip yapmıyor da sizde de böyle birşey var mı yoksa bir anda mı oluştu bu durum
berfin_26 merveturkyilmaz98 bebeğim 21 aylık durum bu şekilde daha bende çözüm bulamadım artık kafayı yedittiriyo bana
Gul-42 merveturkyilmaz98 oglumda asırııııııııııı tüküruyordu bır seneden fazla sürdü tukurme vurmada oyle yenı bıttı çat çur vuruyordu bana 4.5 yasında
melteMeric merveturkyilmaz98 4 yaştan bildiriyorum buralar karışık fragman izletip gerisi gümbür gümbür geliyor 2 yaşın gözünü seveyim dedim psikolojim bozuldu nasıl davranacağımı şaşırdım bende
merveturkyilmaz98 HELELEKADIN önceden sürekli kafasını yere yada duvarı vuruyordu çok şükür bu huyunu bıraktı derken şimdi de başkasına vurma ve tükürme çıktı asla git vur demiyorum tam tersi kötü bişey olduğunu anlatıyorum ama yok maalesef devam ediyor yapmaya 🥺