shi Kızlar 2.5 yaşındaki kızım çok sık hasta oluyo neredeyse 3 haftada bir antibiyotiklik oluyor bugün götürdüm artık bakıldı genizeti varmış amaliyat dedi aranızda çocugu olan varmı
CatBoy shi Oğlumda kuzenimin kızı da oldu biz rahatladık sık hastalanmalar bitti. Ameliyattan çıktıktan sonra 1-2 saat sıkıntısı sonrası rahat hiç ameliyat olmamış gibi.
mevamomm shi 7-8 yaşlarında ameliyat geçirmiştim genizetinden şimdi ki ameliyatlar lazerle kesim yapılıyor daha kolay benim ameliyatım eski usul yapılmıştı 1 hafta zor geçmişti bademciğimde alınmıştı ameliyattan sonra boyum uzadı kilom arttı çok cılız bir çocuktum
shi princessmom_ inşallah tekrrlamaz doktor öyle birşey demedi ama tekrrlarsa birdaha olunur yeterki iyi olsun sürekli doktordayız çocukta yoruldu bende ilaç ilaç ilaç başka birşey yok
shi mevamomm demekki iştahıda kesiyormuş bende kızım hep agzında bekletiyor yutmuyor diyordum sebebi sanırım buymuş
shi zeyneppyagmur canım sürekli hasta kızım doktoruna git gel git gel valla bıkkınlık gelmişti bide sürekli dünya para iyi olsun yeterki parasındada değiliz ama her 2 haftada bir 5 6 bin veriyordum ve tekrarlıyor şifada bulamıyoruz artık bugün tekrr gittim dedim hocam alerjik bişymi acaba astım vs bukadar hasta olması çok normal değil yani dedm okadar da sakınıyorum ki oda bi kan aldı cigrleri için birde burun röntgen çektiler agzını açık tuttu kızım işte çocuk doktorumuz baktı geniz eti var ama cuma günü gelin ücretsiz baktırıcam kulak burun bogaza dedi büyük ihtimal amaliyatlık dedi işte gidicem cuma günü her belirtisi var ama agzı açık uyuyor horluyo yemekleri hep agzında bekletiyor yutmuyor gece çok sık uyanıyor ve nefes almakta güçlük çekiyordu zaten süteklide üst solunum enfeksiyonu geçiriyor malesef
myarenb shi 4 yaşında oldu kızım, 2 sene olucak tekrarlama yaşamadık henüz. kilo alması arttı, ağzı açık uyumuyor, horlamıyor ve okula gitmesine rağmen çok şükür 2 kere griple atlattık bu kışı
mevamomm shi evet iştahıda kesiyor gelişimi engelliyor bence yaptırın çocuğunuzun gelişim dönemleri tam
shi mevamomm çok teşekkür ederim yaptırıcam zaten ama çok üzülüyorum ve korkuyorum narkoz almasını hiç istemiyorum daha 2.5 yaşında çok küçük ve çok hassas bir çocuk 🥹