ecelaa Merhaba anneler yeğenim 35.haftada kalp atışı azalması ile sezaryenle alındı şimdi entübe halde beynine oksijen gitmemiş ve karaciğeri gelişmemiş.Ve bugün drlar böbreğinde delik olduğu ameliyata alınacağını söyledi bu durumu yasayan var mı aranızda
12betul ecelaa bilgim yok maalesef rabbimden kalıcı şifa diliyorum . İnşallah sağlıkla hızlıca bu süreci atlatır yavrum
semanurmevasu ecelaa benim kızım 36 haftalıkken sezeryanla doğdu erken doğdu ama öncesinde ve sezeryana almadan önce ciğer geliştirici iğne yapmışlardı bana kalçadan
semanurmevasu ecelaa ama doğar doğmazda hemen yanıma verdiler hiç ayrı kalmadık umarım bebisiniz bian önce sağ saglim kavuşur size 🙁
ecelaa semanurmevasu allah razı olsun ciğer geliştirici tam alınmaya yakın vuruldu sanırım etkisi olmadı çünkü bebek çok ani alındı 😔
surprizbebe ecelaa ciğer geliştirici akciğer için yapılıyor. Siz karaciğer demişsiniz o bambaşka bişey. Benim de bilgim yok Allah şifa versin inşallah
ecelaa surprizbebe ikisi de gelişmemiş entübe halde zaten yaklaşık sekiz gündür ameliyatı yarın çok korkuyoruz yaşama riski çok düşük demişler :(
surprizbebe ecelaa Allahtan ümit kesilmez. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Aslında ultrasonda detaylı taramalar yapılıyor artık organ taramaları. 35. Hafta çok geri bir hafta değil neden böyle olmuş acaba? Benim kızım da 35 haftalık doğdu fakat solunum yetersizliği sebebiyle 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Entübe değildi ama.
ecelaa surprizbebe anne karnında plasentadan ayrılıyor ve bir hafta o süreç işliyor ablam haftada bir giderdi en son hareketleri azaldı diye gitti ve hemen acil ameliyata aldılar