Kaardelen Selam kızçelerim. Size bu kıl derdimden yanmaya geldim biraz. 5 6 seanstır bir güzellik merkezine lazere gidiyordum ama memnun kalmadım tüylerimde azalma oldu ama cihaz orjinal değil gibi geldi bana IPL bence. Neyse bugün klinik buldum gittim tüm vücuda tek seans 20 bin dedi 😂 Bir buçuk 2 ay pürüzsüz gezersin 8 çeşit lazer cihazımız var hepsi orjinal bilmem ne dedi ama tabi ki tek seansa 20 bin vermem 🫠 Ayda bir gidip kendimi ağdaya mı yatırayım ne yapayım bilemedim normal mi bu fiyat şoktayım hala. Bir tane de hastane buldum oda alexandrite kullanıyormuş ama ben beyaz tenli değilim esmer de değilim sadece açık tenli insanlarda işe yarıyormuş sanırım yoksa kararma yapıyormuş ciltte diye duydum bir uzmandan. Bilgisi olan var mı ne yapılmalı bu durumda 😂 Nedir bu çektiği bu kadınların ya gerçekten 😂😂
Sulee_ Kaardelen cihazları pek bilmiyorum ama bende gecen hafta basladim ilk seansa gittim 3 bölge 10 bin fiyatı
simseklivekalpli Kaardelen bi arkadaşım gitti cihazlarda tek tek deneyip ona göre cihaz olarak devam etmişler, aslında güzellik merkezleri fda onaylı cihaz alamaz bu yüzden hepsi giydirilmiş ipl dir, en iyisi tip merkezi, hastanede yapılan lazerler
prensesanesi01 Kaardelen ben 18 yaşımdan beridir lazere gidiyorum yaşm 26 Alex dışı hiç bir cihaz ise yaramıyo 5 6 seans lazere gittim sonra eve robot lazer epilasyon aldım şu anda 4 seans yaptım mis gibi rahatım ben buğday tenliyim bu arada
Kaardelen Sulee_ Evet eğer tüm vücut istemezsen 10 bin üç bölge dedi bana da. Orjinal cihazlar da böyle demekki anlayamadım.
namkoll Kaardelen hastanede orijinal candela’ya giriyorum. Bölge başı 750 tl ödüyorum. Tüm bacak da 750 Koltukaltı da 750. Gittikçe ödüyorum. Çok memnunum yeni doğum yaptım. Hamileliğim de çok rahat geçti. Tek tük incecik çıktı. Size gerçekten çok fiyat çekmişler doktor kliniklerinde de orijinal cihazlar var bir araştırın bence
namkoll Kaardelen Şuanda Van da bende bu fiyatı görünce şok olmuştum ama özel kliniklerde de tek seans tüm bacak 1500-2000 arası. Çok pahalı değil burası. 2 sene önce Ispartada doktor kliniğinde tüm bacak 1000e girmiştim aynı cihazla
hamilesavi Kaardelen vay be fiyatlar uçmuş. Ben yaklaşık 5-6 sene önce yeni yeni çıktığı zamanlarda yaptırmıştım. Bütün vücut 12 seans 2bin gibi bir ödeme yapmıştım. Ben alex. cihazında işlem gördüm. Bacak ve koltukaltı çok iyi fayda gösterdi.