MirayGURSES ![IMG_20200317_222005.jpg image/jpeg(2.8MB)] (src) böyle bişey hiç başınıza geldimi 3 gündür var ama ateş yok.
Ejderhahavva MirayGURSES oğlum 18 aylık 1 hafta önce yaklaşık 10 gün al al dı yanakları geçti sukut şimdilik bişey yok
handhnde MirayGURSES canım cildini nemli tut. Benim oğlumda da oldu aynısı. Yün yelek giydirmeyi bıraktım ve sürekli krem sürdüm geçti.
Rzgr MirayGURSES tokatlanmis yanak sendromu deniyor. Oglumda da ruzgarli havada disari cikardigimda yada biraz sicak suyla yuzunu yikadigimda oluyor. Nemlendirici suruyorum gun icinde bir kac kez 1 2 gune geciyor.
25634700 Ablası var bebeğimn. Onun tüm vıcut kızardı ateşle birlkte kızıl olduğunı söledi dr . Ondan mı geçti dedm bende. Ama ateş vs yok
MirayGURSES Ejderhahavva korudukca böyle oluyor korumuyacam diyorum eşim çok düşüyor hep onun yüzünden 😳
MirayGURSES idil1990 teşekkür ederiz ablası aklıma inek sütü alerjisi de gelmiyor değil cuma günü Kayın valdem yoğurt yapmak için süt almış kaynatmıstı ne güzel koktu dedim oda umarsın kızım iç dedi hayatta yapmayacağım seydi içtim acaba ona mı alerji oldu
nhlnhl Ya bizimde bugün oldu. Sabah ilk dişimiz çıkmaya başladı ondan herhalde dedim. Ateş yok ama o rahatlatıyor beni de