Muallaaa Manyetik blok alacağım. Ama kullanışlimi kararszm. Kullananlar bana yardımcı olabilir mi Çocuklarım hemen sıkılır mi Bana bir fikir verir misiniz kzilar yarın alacağım
tazemom1 Muallaaa üstte kalsın Genelde her markete 2 tane geliyor ve önceden ayırıyorlar haberiniz olsun gidince yok diyorlar bulamıyorsunuz
patimum Muallaaa benim çevremde arkadaşlarımın çocukları büyük benim bebeğimi görmeye geldiklerinde şimdiden al en lazım olan şey dedi hepsi
canmanayvesuyu Muallaaa kullanmadım ama ben de almayı düşünüyorum arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla güzel ve ucu açık bir oyuncak
annekko Muallaaa Tablet telefon uzaklaştı hergün okuldan eve gelince oynuyor çok mutluyum parasını sonuna kadar hakediyor. Bizim evin demirbaşı oldu. Bizde oynuyoruz bazen🤭 şimdi A101den iki kutu daha aldım seti çoğaltmak için
rirrii Kesinlikle değer her gün bazen günde 3 4 saatini onlarla geçirir ev yapar tren yapar şekil yapmayı öğrendi küp üçgen vs son kuruşuna kadar helal edilebilecek bir oyuncak
rirrii Muallaaa 72 li almıştım ben ilk zaman beceremiyor sıkılıyor alıştıkça başından kalkmıyor çocuklar bizde oynuyoruz genelde 😂
Muallaaa annekko maşallah bulmsssuuz ben iki kardeşim ben ve İstanbul’dan kuzenimi yönlendirdim sabah 8 de başladık 🤣 yola çıkmaya 4 5 sete ulaştık ama üç tane aldık ffzla aldım diye düşünüyordm
annekko Muallaaa onlinedan aldım uğraşarak 2 set aldım 3′te oluyordu almadım 72′li var zaten yeter bu kadar
O1Anne Muallaaa bence değer kızım için aldığım en kullanışlı oyuncak ben aldığıma pişman olmadım keşke önceden alsaydım
annekko Muallaaa evet 00.00 da koydu satışa gece aldım. Kargo bedava için 2 bin istiyor ama önemsemedim market market gezemedim oyüzden mantıklı