tazemom1 Kızlar regl olamadım 4 gün geçti . Bebek düşünüyoruz evet ama birkaç kez denedik . Şiddetli sancım var böyle adet olacakmışım da olmuyor gibi herhangi bir kanama lekelenme olmadı . Böyle bir şey yaşayan oldu mu
aybrtug tazemom1 oğlumda aşırı derecede bel ağrısı çektim yerleşiyormuş meğerse ama oturup uzanınca bile çok ağrıyordu ağrı kesici bile içtim ben bilmiyodum 🫣 birde kaşık ağrısı oluyordu
zehross00 tazemom1 Benim de bugün 4 gün oldu gecikmenin ilk iki günü test yaptım negatif çıktı ama regl de olmadım daha. Siz test yaptınız mı?
tazemom1 KorkmaYemem 😂😂evet Ben aslında böyle adet sancısı gibi ağrıyla gebelik olabilir mi ki acaba diye merak ettim
KorkmaYemem tazemom1 olabilir elbette, mesela ben gebeliğimin 7. Haftasında bildiğin adet ağrısı çektim o yüzden imkansız değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.
brfnbt tazemom1 ben 1 gün gecikmede öğrenmiştim ama dişçiye gidicem diye test yaptım çok ağrım var zaten regl olurum diye teste bakmadan çöpe atacaktım son anda gördüm pozitif olduğunu
ilayda0 tazemom1 olabılıyo bende 1hafta cektım adet agrısı gıvı geldı gıttı en sonunda gelmeyınce test etmiştim ve hamıleymısım🤭
tazemom1 aybrtug bende de adet sökülmüyormuş gibi bir karın ağrısı sancısı var ama gelen bir şey yok. İlk hamilelğimde böyle bir şey olmamıştı o yüzden gebelikte olur mu diye bir şüphe ettim
tazemom1 aybrtug ben testleri daha önce çok yaptım ama hiç sonuç alamadım belki de yanlış yapmışımdır o yüzden kan vermeyi düşünüyorum daha net cevap verir diye bakalım😊
tazemom1 zehross00 ebruyalcin04 İnşallah istediğiniz sonuç olur sizinde 🌺 Ben test yapmadım güvenilir olmaz diye kan vereceğim bugün çok az peçeteye kan geldi ama devamı gelmedi
ebruyalcin04 Benimde 2 gün gecikti bulantım falanda oluyo arada adet olucakmışım gibi hafif ağrı geliyo gidiyo ama kanama leke hiç yok ilk gebeliğimde hiç bir belirti yoktu böyle bilemedim o yüzden inşallah istediğiniz sonuç olur sizinde
zehross00 damlaaa_1 En üstteki erken gebelik testi sanırım onlar bazen yanlış sonuç verebiliyor diğer iki test de bozuk gibi
damlaaa_1 @zehross00 erken gebelik testi silik daha önce de öyle öğrenmiştim ama en doğrusu kan sonucu değil mi
miniminisevgilimm damlaaa_1 kan da yoksa yoktur idrara daha geç geçiyor o yüzden kanda çıkmadıysa gebelik yoktur beta değeriniz kaç çıktı?